Vem är Jenny?

Jag är en glad och positiv tjej från västgötaslätten som just nu bor i Växjö för att studera mitt sista magisterår på Marknadsföringsprogrammet vid Ekonomihögskolan, Linnéuniveristetet.

Under mina tre tidigare år har jag lärt mig att alltid försöka tänka utanför boxen. Detta kan i vissa fall vara svårare än vad man skulle kunna tro. Då vi är vana vid att det ska göras på ett visst sätt. Då är det viktigt att rensa alla bakomliggande tankar och börja skissa på ett helt nytt vitt pappersark. Med de stora möjligheterna vi har idag såsom Internet och sociala medier, göra detta att arbetet blir mycket roligare.

Mitt utbildningsprogram har till stor del varit inriktad teoretiskt på olika marknadsföringsområden med bara små projektarbeten för att se hur väl näringslivet stämmer överrens med teorierna på samma område. Detta gör att jag nu hungrar för att se hur näringslivet egentligen arbetar för att lösa marknadsföringsuppgifter. Dessa studier har gjort att jag har utvecklat min förmåga att skriva och uttrycka mig då allt ska ha en akademisk skrift.

Jag har under mina universitetsstudier arbetat med Linnéuniversitetets kommunikationsavdelning, vilket har gjort att jag har fått en inblick i hur Linnéuniversitetet marknadsför sig för att hitta nya studenter runt om i landet.

Under studier har flera inriktningar i marknadsföringen blivit attraktiva. Jag har stora intressen inom varumärkeshantering och utveckling av befintliga varumärken, men även event-markandsföring och projektledning är inriktningar som det finns en stor passion för.

Jag är en tjej som alltid har många järn i elden och går helt in i varje engagemang. Detta har gjort att jag känner mig stresstålig, målinriktad och väldigt glad.

Annonser
%d bloggare gillar detta: